Google+

Eliten av systemutvecklare

Vi utmanar de mest motiverade utvecklarna

DevCode är ett entreprenörsdrivet företag med hög kompetens. Vårt mål är att samla de bästa och mest motiverade utvecklarna i våra team. Det gör vi genom att handplocka utvecklare som har java, .NET eller Frontend som modersmål och som brinner för systemutveckling. Samtidigt håller vi oss ständigt på tårna för att vara en attraktiv arbetsgivare som värnar om sina anställda och som ser till att du som konsult fortsätter att utvecklas.
Vill du utmanas och utvecklas? Kom till oss.

Lär dig mer hos oss – läs om vårt koncept DevCode Academy.

TILLSAMMANS ÄR VI DEVCODE

En utmaning i konsultbolag är att bygga det gemensamma laget. Vi tycker om att umgås, vilket gör att det inte är så svårt för oss att bygga vårt lag. Vi åker varje år på konferens för att utvecklas och ha roligt tillsammans. Resmålen har bland annat varit skidor i Bormio, Qcon i San Francisco och valsafari på Island. På hemmaplan ses vi genom allt från middagar och chokladprovning till krocket i parken, paintball och segway. Dagligen hörs vi alla, oavsett arbetsplats, genom vår gemensamma informationskanal där vi hjälper varandra med tekniska spörsmål, peppar varandra och drar ett skämt då och då.

Har du någon kul idé för aktivitet? Önskemål och tips välkomnas alltid.

DevCode Academy

Island 2016

DU ÄR VIKTIG FÖR OSS

I rollen som konsult stöttar vi dig genom ett tekniskt ramverk som gör det möjligt att du alltid kan vara uppdaterad med den senaste utrustningen. Självklart värnar vi också om ditt välmående på ett personligt plan och erbjuder friskvårdsbidrag, rabatt på resor och riktigt bra försäkringar.

Våra medarbetare är det viktigaste vi har och det vill vi att du ska känna.

DevCode Group

DevCode Group är en samling bolag med den gemensamma nämnaren att leverera produkter och tjänster med hög kvalitet av passionerade medarbetare. Vi hjälper företag att effektivisera och automatisera lösningar och affärsprocesser genom vår kunskap och mjukvara. Sedan starten har vi arbetat med att utveckla system åt många av Sveriges största företag.

Idag är vi ca 50 anställda. Huvudkontoret ligger centralt i Stockholm. Företagsgruppen växer och har sedan 2015 etablerat tre nya kontor: på Malta, i Valencia på den spanska östkusten och i Göteborg. DevCode är ett av de främsta bolagen i Sverige inom dynamisk ärendehantering och världsledande med betallösningen PaymentIQ.

ÄR DU NYFIKEN att VETA MER?

Monika Rusch HR-chef Kontakta vår HR-chef Monika Rusch 072-184 40 19
Vi ser fram emot att höra från dig!