Google+

Eliten av systemutvecklare

Vi utmanar de mest motiverade utvecklarna

DevCode är ett entreprenörsdrivet företag med hög kompetens. Vårt mål är att samla de bästa och mest motiverade utvecklarna i våra team. Det gör vi genom att handplocka utvecklare som har java, .NET eller Frontend som modersmål och som brinner för systemutveckling. Samtidigt håller vi oss ständigt på tårna för att vara en attraktiv arbetsgivare som värnar om sina anställda och som ser till att du som konsult fortsätter att utvecklas.
Vill du utmanas och inspireras? Kom till oss.

Lär dig mer hos oss – läs om vårt koncept DevCode Academy.

TILLSAMMANS ÄR VI DEVCODE

En utmaning i konsultbolag är att bygga det gemensamma laget. Vi tycker om att umgås, vilket gör att det inte är så svårt för oss att bygga vårt lag. Vi åker varje år på konferens för att utvecklas och ha roligt tillsammans. Resmålen har bland annat varit skidor i Bormio, Qcon i San Francisco och valsafari på Island. På hemmaplan ses vi genom allt från middagar och chokladprovning till krocket i parken, paintball och segway. Dagligen hörs vi alla, oavsett arbetsplats, genom vår gemensamma informationskanal där vi hjälper varandra med tekniska spörsmål, peppar varandra och drar ett skämt då och då.

Har du någon kul idé för aktivitet? Önskemål och tips välkomnas alltid.

DevCode Academy

Island 2016

DU ÄR VIKTIG FÖR OSS

Våra medarbetare är det viktigaste vi har och det vill vi att du ska känna. Vårt erbjudande till dig som konsult hos oss är under ständig utveckling, för att vi alltid vill hålla oss på tårna och för att vi ska vara en attraktiv arbetsgivare.

Välj lönemodell

Våra konsulter har valfriheten att välja mellan tre lönemodeller, en fast, en rörlig och en kombination av de två. Som konsult får du välja lönemodell en gång om året och kan med andra ord pröva dig fram utan att det för den skull är något slutgiltigt val. Det gör det också möjligt att anpassa lönen efter behoven i livet, som kan skifta över tid.

Välj arbetsverktyg och utbildning

Eftersom våra konsulter är bland de bästa utvecklarna på marknaden och ska prestera på topp varje dag, har de höga krav på sig. För att underlätta vardagen för våra konsulter och för att låta dem fortsätta växa och utvecklas har vi en ram som det varje månad sätts in en summa pengar till. Denna ram kan medarbetaren sedan själv styra över. Antingen använder personen pengarna till att köpa de arbetsverktyg som passar just dem. Eller så används pengarna till utbildning i form av en konferens eller workshop. Varje medarbetare har dessutom två dagars extra semester som är öronmärkta till fortbildning. Utveckling och kompetensöverföring är centralt för oss och vi har i forumet DevCode Academy ett löpande arbete för att ständigt utvecklas. Där lär vi oss av varandra och av externa talare som delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Läs mer om DevCode Academy.

Övriga förmåner

Vi vill erbjuda trygghet. Därför har en försäkring som täcker sjukdom och skador samt även inkluderar en tjänst som erbjuder samtalsstöd innan det har gått för långt, och självklart ha alla våra anställda friskvårdsbidrag. Vi tycker också att det är viktigt att ta hand om personer även efter en anställning, därför erbjuder vi mer i pensionsavsättning än många andra.

DevCode Group

DevCode Group är en samling bolag med den gemensamma nämnaren att leverera produkter och tjänster med hög kvalitet av passionerade medarbetare. Vi hjälper företag med systemutveckling, digital avtalshantering och digitala signaturer. Sedan starten har vi arbetat med att utveckla system åt många av Sveriges största företag.

ÄR DU NYFIKEN att VETA MER?

Monika Rusch HR-chef Kontakta vår HR-chef Monika Rusch 072-184 40 19
Vi ser fram emot att höra från dig!