Google+

DevCode Academy

Vårt forum för utveckling och kompetensöverföring

Genom vårt koncept DevCode Academy ser vi till att utveckla våra konsulter löpande. Det betyder att du som konsult lär dig ditt val av programmeringsspråk flytande, så att det till slut blir ditt modersmål. Vi erbjuder utmanande uppdrag, stora möjligheter till personlig utveckling och en möjlighet att själv påverka inriktningen på dina uppdrag. Samtidigt får du en hemmabas i ett företag som månar om sina anställda.

Vi tror på att skapa forum där vi kontinuerligt kan utveckla våra kompetenser, tekniska och metodiska, så väl som personliga. DevCode Academy är vårt interna kompetensforum med syftet att vi ska ligga i framkant inom den senaste tekniken. Konkret så innebär att vi håller frivilliga föredrag för varandra, har hackaton där vi bygger lösningar för något av våra produktbolag, anordnar workshops, tar in externa föreläsare, har kodkvällar och deltar i konferenser. Vi vill lära och inspireras, och det är viktigt att du känner samma sak.

KONTAKTA OSS

Monika Rusch HR-chefKontakta vår HR-chef Monika Rusch på 072-184 40 19 så berättar hon mer om de möjligheter vi erbjuder.