Google+

Lediga tjänster

ARBETA PÅ ETT FÖRETAG SOM SATSAR PÅ SINA ANSTÄLLDA!

Vi söker dig som är en vass systemutvecklare med erfarenhet av Java, .NET eller Frontend. Missa inte chansen att få jobba i ett kul och kompetent team, för ett företag som lägger stort fokus på att se till att du som konsult trivs, både hos din uppdragsgivare och i vårt team.

Allmänt om tjänsterna

För alla tjänster krävs att du talar och skriver svenska och engelska. Vi tillämpar individuell lönesättning och erbjuder bra förmåner. Läs mer om hur vi jobbar med team- och kompetensutveckling.

Våra lediga tjänster hittar du i menyn till höger.

OM DEVCODE

DevCode är en snabbt växande leverantör inom process-, system- samt betalningslösningar. Vi hjälper företag att effektivisera och automatisera lösningar och affärsprocesser genom vår kunskap och mjukvara. Sedan starten 2007 har vi arbetat med att utveckla system åt många av Sveriges största företag. Vår spetskompetens finns inom dynamisk ärendehantering (BPM), systemutveckling (.NET, Java och Frontend) och betallösningar.

ÄR DU NYFIKEN VETA MER?

Monika Rusch HR-chefOavsett om du idag aktivt söker nytt jobb eller om du bara börjat fundera på att byta jobb, så är du välkommen att höra av dig till oss.

Kontakta vår HR-chef via mejl eller telefon
Monika Rusch 072-184 40 19