Google+

Lediga tjänster

ARBETA PÅ ETT FÖRETAG SOM SATSAR PÅ SINA ANSTÄLLDA!

Vi söker dig som är en vass systemutvecklare med erfarenhet av Java, .NET eller Frontend. Missa inte chansen att få jobba i ett kul och kompetent team, för ett företag som lägger stort fokus på att se till att du som konsult trivs, både hos din uppdragsgivare och i vårt team.

Allmänt om tjänsterna

För alla tjänster krävs att du talar och skriver svenska och engelska. Vi erbjuder bra förmåner och låter dig som konsult välja din egen lönemodell. Läs mer om hur vi jobbar med team- och kompetensutveckling.

Våra lediga tjänster hittar du i menyn till höger.

OM DEVCODE

DevCode är en snabbt växande leverantör inom systemutveckling och tjänster kring säkra digitala identiteter och digitala signaturer. Vi har flera egna lösningar och produkter som är väl testade och bevisat effektiva.

DevCode hjälper företag att effektivisera och automatisera sina arbetsflöden och affärsprocesser genom kunskap och mjukvara. Sedan starten har vi arbetat med många av Sveriges största företag.

Idag är vi cirka 40 anställda och antalet ökar stadigt. Våra spetskompetenser är systemutveckling (Java, .NET och Frontend) och digital avtalshantering med digital signering.

ÄR DU NYFIKEN VETA MER?

Monika Rusch HR-chefOavsett om du idag aktivt söker nytt jobb eller om du bara börjat fundera på att byta jobb, så är du välkommen att höra av dig till oss.

Kontakta vår HR-chef via mejl eller telefon
Monika Rusch 072-184 40 19