Google+

Utvecklare komplexa betallösningar

Vill du jobba med en marknadsledande produkt?

Till vårt team som arbetar med betallösningar söker vi dig som har något eller några års erfarenhet av Javautveckling eller JavaScript, antingen professionellt eller i privata projekt. Du får gärna ha erfarenhet av flera utvecklingsspråk, ramverk och verktyg samt relevant högskole- eller universitetsutbildning. Våra betalprodukter bygger på Java 7 och 8, Spring Boot, Web Services, AngularJS, MySQL, Elastic Search, Amazon Web Service, Git och Webpack. Vår avstämningsprodukt är Scalabaserad.

Vill du arbeta i ett team med lika kompetenta kollegor i ett expansivt och framåtsträvande företag? Då kan vi ha tjänsten för dig!

BLI DEL I ETT TEAM MED HÖG KOMPETENS

Som senior utvecklare arbetar du med Java- och Scalautveckling samt arkitektur i intressanta uppdrag med den senaste tekniken, inom främst spel-, betalnings-, finans- och logistikbranschen. Den röda tråden i våra uppdrag är oftast utveckling av transaktionsintensiva lösningar.

Hos oss på DevCode blir du del av ett team seniora utvecklare och arkitekter med lång erfarenhet. Vi är mycket vassa inom våra respektive områden och täcker in hela bredden i utvecklingsarbetet – allt från webbutveckling till databasnära utveckling.

I vårt Javateam har vi många olika profiler och specialister. Vi sitter på specialistkompetens inom betalningslösningar, Scalautveckling och säkerhet (PKI). Vi har även stor kompetens inom serverside- och mobilutveckling (mobila spel, certifikatlösningar och betallösningar).

DEVCODE

DevCode är en snabbt växande leverantör inom process-, system- samt betallösningar. Vi hjälper företag att effektivisera och automatisera lösningar och affärsprocesser genom vår kunskap och mjukvara. Sedan starten 2007 har vi arbetat med att utveckla system åt många av Sveriges största företag. Vår spetskompetens finns inom dynamisk ärendehantering (BPM), Systemutveckling (.NET, Scala, Java) och betallösningar.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Monika Rusch HR-chefOavsett om du idag aktivt söker nytt jobb eller om du bara börjat fundera på att byta jobb, så är du välkommen att höra av dig till oss.

Kontakta vår HR-chef via mail eller telefon
Monika Rusch 072-184 40 19