Google+

Konsult Java, .NET eller Frontend

Är Java, .NET eller Frontend ditt modersmål?

Då söker vi dig!

Vi letar efter dig som är en vass systemutvecklare inom Java, .NET eller Frontend. Du kommer att jobba som konsult i intressanta uppdrag hos en stor variation av kunder och med den senaste tekniken. Du blir även del i ett team med duktiga utvecklare som tar del av varandras kunskaper genom kompetensluncher, teknikforum och sociala event. Läs mer om våra kompetenshöjande aktiviteter.

Idag arbetar vi med några av de mest framstående och populära företagen i Stockholm, inom de flesta branscherna. Den röda tråden i våra uppdrag är oftast utveckling av transaktionsintensiva lösningar och du har alltid ansvarsfulla och ledande roller i utvecklingen.

Genom åren har vi på DevCode effektiviserat och ökat kvaliteten på systemen hos många av Sveriges största bolag. De uppdrag vi genomfört har det gemensamt att de ställt höga krav på kvalitet och prestanda.

Vi hittar uppdraget du vill ha för att utvecklas! Genom att utgå från din kompetensprofil, dina drömmar och visioner hittar vi uppdraget du längtar efter.

Uppdrag att växa i

Vi fokuserar på kompetens inom de senaste ramverken och teknikerna. Våra konsulter är vassa inom respektive område, och täcker in hela bredden i utvecklingsarbetet – allt från webbutveckling till databasnära utveckling.

Under våra uppdrag med Open Source arbetar vi bland annat med NoSQL, Spring Cloud, Scala, Apache Storm, Apache Spark, Big Data, Docker, Play Framework och Akka. Våra eldsjälar inom frontend är experter på usability, design, responsivt samt tekniker och ramverk som JavaScript, React och Angular.

DEVCODE

DevCode är en snabbt växande leverantör inom process-, system- samt betallösningar. Vi hjälper företag att effektivisera och automatisera lösningar och affärsprocesser genom vår kunskap och mjukvara. Sedan starten 2007 har vi arbetat med att utveckla system åt många av Sveriges största företag. Vår spetskompetens finns inom dynamisk ärendehantering (BPM), Systemutveckling (.NET, Scala, Java) och betallösningar.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Monika Rusch HR-chefVälkommen att höra av dig!
Kontakta Monika Rusch 072-184 40 19