Google+

Senior/Lead System Architect Pega

Vill du jobba med världens ledande processystem?

DevCode söker en person med kompetens inom Pegas plattform för dynamisk ärendehantering. Under våren kommer vi tillsammans med Pega starta ett nytt spännande projekt för en stor kund, en av de mest solida och väl ansedda finansbolagen i Finland. Projektet fokuserar på Pegas applikation Customer Service och din roll innebär att planera och driva utvecklingen och implementationen av applikationen.

Hos oss får du möjligheten att ingå i ett team med kompetenta utvecklare och få erfarenhet från ett världsledande ärendehanteringssystem. Du kommer att arbeta verksamhetsnära i samarbete med kunden och projektledare från Pega. Tillsammans med projektledaren kommer du att genomföra och driva projektet framåt, från början till slut.

Profil

Du ska ha god kännedom om Pega och deras plattform. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom utveckling och har stor förståelse för systemutveckling. Rollen kräver dock en helhetssyn och kommer att vara bron mellan organisationen och projektet. Då tjänsten är inom finanssektorn är det även meriterande om du har förståelse för och erfarenhet av branschen. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Om DevCode

DevCode är ett entreprenörsdrivet företag med hög kompetens inom främst tre affärsområden; dynamisk ärendehantering, betallösningar och systemutveckling. Vi är idag drygt 50 anställda med huvudkontor i Stockholm och tre övriga kontor på Malta, i Valencia och i Göteborg. Vi erbjuder våra kunder egna produkter inom betallösningar och dynamisk ärendehantering samt tjänster inom systemutveckling. Vårt mål är att samla de bästa och mest motiverade medarbetarna i våra team. Samtidigt håller vi oss ständigt på tårna för att vara en attraktiv arbetsgivare som värnar om våra anställda och som ser till att du som medarbetare fortsätter att utvecklas.