Google+

Systemutveckling

Din superhjälte inom systemutveckling!

Systemutveckling kan bedrivas effektivare, med högre kvalitet och med mer hjärta! Det har alltid varit vår inställning på DevCode och vi har legat i spetsen av utvecklingen.

Vi har tagit till oss och anammat de effektivaste metoderna för att vara den effektivaste IT-leverantören i Norden, vilket är vår övergripande vision att vara.

Sedan starten 2007 har vi både effektiviserat och ökat kvaliteten på system åt flera av Sveriges största företag, där kraven varit mycket höga på kvalitet och prestanda. Inte minst i betalsystem med mycket stort antal transaktioner, som är ett av våra starka områden. Det kvalitets- och effektivitetstänkande vi har är naturligtvis ett resultat av att våra medarbetare är några av de bästa eldsjälarna som går att finna.

Vill ni veta mer om vad vi kan göra? Hör av dig för ett förutsättningslöst möte då vi kan berätta mer om vad vi kan göra för er!

Försäljning Systemutveckling och projektledning:

Peter Källström: 072-184 40 40

Luminary Alliance Member

DevCode är medlem i Luminary – ett samarbete mellan flera konsultbolag som alla besitter expertkompetens inom sin nisch. Klicka här för att besöka Luminary.

Devcode ger dig superkrafter inom systemutveckling