Google+

Machine learning

Framtiden är här!

Machine learning är både framtiden och verkligheten idag. På DevCode håller vi oss alltid uppdaterade inom de senaste och kommande tekniker. Machine learning är något vi idag fokuserar på i vårt kompetensforum.

Machine learning är vetenskapen om att få datorer att agera och lära sig, utan att uttryckligen programmeras. De flesta repetativa processerna inom tillverkningsindustrin har redan ersatts med robotar, men machine learning tar det ytterligare ett steg och kan potentiellt ersätta människans logik. Från att ha varit ren forskning där stormästare i schack besegras finns idag mängder av spännande tillämpningar såsom självkörande bilar, praktisk taligenkänning och effektiv webbsökning. Andra områden där machine learning skördar framgångar är inom aktiehandeln och medicin.

Utvecklingen går snabbt framåt och snart kommer machine learning vara en naturlig del av många applikationer. Det är därför viktigt att hänga med i utvecklingen och skaffa sig en allmänbildning inom området. Experter inom området påverkar och utformar vår vardag.

På DevCode har vi uppmärksammat machine learning och dess framfart. På sikt kommer det att påverka våra arbetsuppgifter och vi vill därför vara väl förberedda. Kontakta DevCode för att veta mer om vad vi kan erbjuda inom machine learning.

Devcode ger dig superkrafter inom systemutveckling